Renovera trappan Sala

Renovera trappan till ett fast pris med nöjd kund garanti

About Company

Renovera trappan Sala

Renovera trappan Sala med Final touch trapprenovering, vi erbjuder en komplett renovering av din trapp. Våra montörer har gedigen erfarenhet av montering och renovering av trappsteg, räcken och spaljéer. Alla våra delar tillverkas i vår egen verkstad utanför Västerås.  

Boka ett kostnadsfritt hembesök via vårt kontaktformulär på vår hemsida så ringer vi upp inom en arbetsdag. Genom vårt samtal bokar vi in en kostnadsfri mätning och konsultation kring din trapprenovering. Först när du mottagit offerten fattar du ett beslut utifall du vill gå vidare med vårt kostnadsförslag. 

Att renovera trappan kan vara ett bra sätt att tillföra värde och förbättra utseendet på ditt hem, oavsett om du vill uppdatera en föråldrad trappa eller vill fräscha upp dess befintliga utseende. När du renoverar trappan med Final touch trapprenovering förvandlar du trappan i hemmet till en fantastisk mittpunkt. Med noggrann planering, rätt material och professionell vägledning hjälper vi dig genom hela processen. Vi på Final touch trapprenovering använder enbart hållbara och långvariga material som säkerställer projektets varaktighet och livslängd.

Få en gratis offert

Kontakta oss via formuläret

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Lång erfarenhet

  Proffs på trapprenovering

  renovera-trappan-till-fast-pris

  Trapprenovering - ett hantverk rakt igenom

  inför din renovering

  Att renovera trappan i Sala är ett kostnadseffektivt alternativ jämfört med en nybyggnation. Att byta ut din trapp är en dyr och långvarig process. Därför rekommenderar vi en trapprenovering som både är tidseffektivt och ett kostnadseffektivt. En genomgående renovering med Final touch tar cirka en arbetsdag beroende på vilket arbete som skall utföras och vilka tillval du gjort vid din beställning. Här har du några tips som hjälper dig att komma i gång, 

  PlaneraInnan du kontaktar Final touch för renovering av din trapp kan det vara bra att ha tankarna på plats. Vad exakt behöver du hjälp med? Har du tänk något på stilen och materialen du skulle vilja ha på trappstegen? Samt vill du ha nytt trappräcke eller spaljé? 

  Val av materialEn av dom viktigaste aspekterna i en trapprenovering är valet av material. Oavsett om du vill uppdatera trappstegen, spaljén eller nya trappräcken. Vid renovering av din trapp använder Final touch hållbara och långvariga material som är lätta att underhålla och kompletterar stilen i ditt hem.  

  Trappbelysning  – För en ytterligare förbättring av din trapps utseende kan du överväga att installera belysning. Detta innebär att man lägger till takbelysning, infälld belysning eller LED-belysning längs trappstegen eller räcket. Detta ger din trapp ett modernt utseende och förbättrar sikten.  

  Anlita ett proffsFör att säkerställa att du får bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du anlitar ett proffs. Vi på Final touch renovera trappan Sala har flera år i branschen och ett team med gedigen erfarenhet. Våra renoveringsspecialister kan hjälpa dig att välja rätt material och planera projektet efter dina önskemål. Vi färdigställer och säkerställer att arbetet utförs korrekt fackmannamässigt genom att garantera högsta kvalité på våra utförda arbeten. 

  Få en kostnadsfri offert

  Vi ringer upp dig

  Eller maila:

   Renovera trappan i Sala till fast pris

   I vår video visar vi dig som kund hur en komplett renovering av din trapp går till. Följ med steg för steg när Final touch färdigställer en trapprenovering ute hos kund.