Om Finaltouchtrapprenovering.se

About Company

Att renovera trappan...

Att trappan vi renoverat håller högsta kvalitet är någonting vi utlovar. Med högkvalitativa material, kunskap och verktyg anpassade efter trappan i fråga ser vi till att du får bästa möjliga resultat av vårt arbete. Stegen tillverkas i vår trappverkstad och ytbehandlas efter önskemål.

När vi renoverar trappor använder vi alltid kvalitativa material, och vi ser även till att ha en god dialog med dig under din trapprenovering. Kommunikationen är lika viktig som resultatet för att kunna förverkliga renoveringen och ge er de resultat som eftersträvas.

Det är en självklarhet för oss att säkerhetsställa att våra kunder är helt nöjda efter slutfört arbete. För oss är det viktigt att inga detaljer lämnas åt slumpen utan att trapprenoveringens detaljer får ”The Final Touch”. Vi vill göra allt vi kan för att du ska bli nöjd med din trapprenovering, Nöjda kunder är vår bästa referens och vi erbjuder därför nöjd kund-garanti på alla våra trapprenoveringar.

renoveratrappan.se-final-touch-sweden-ab-1
Sabrina Rogersdotter

Kontor och rådgivning

Vill du ha en gratis offert? Kontakta mig

Telefon: 073 042 00 42

Erfarenhet

Lång erfarenhet av trapprenoveringar

renovera-trappan
renovera-trappan-0001
Trapprenovering - ett hantverk rakt igenom

Vi har renoverat många trappor genom åren

Vår erfarenhet av trapprenovering har utvecklat våra produkter och lärt oss att inte lämna några detaljer åt slumpen. En trappa kan ses som en platsbyggd möbel som i rätt utförande suddar bort gränsen mellan våningar på de mest naturliga och inbjudande vis. Trappan är med stor sannolikhet den största möbeln i huset och är därför en given investering för känslan och atmosfären i huset.

Vi arbetar med dom bästa

Våra partners